Wat kan ik leasen?

Over ons

Wij nemen je graag bij de hand in je zoektocht naar een geschikte en passende vorm van mobiliteit.

Private Lease

Mobiliteit voor een vast bedrag per maand exclusief brandstof

Private lease maakt het mogelijk dat jij tegen een vast maandbedrag een nieuwe of gebruikte auto kunnen rijden met inbegrip van verzekering, onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en pechhulp in het vaste maandbedrag en altijd vervangend vervoer

Vrijwel alle (vergelijkingswebsites van) private lease aanbieders zetten in op dat wat voor de klant aantrekkelijk is: mooie auto’s met een fantastische aankleding die vaak duur zijn als ze in één keer aangekocht moeten worden, maar betaalbaar zijn op het moment dat ze via een private lease kunnen worden afgenomen. 

De positief gestemde klant dient een lease-aanvraag in – soms via een vergelijkingssite – bij de door hem gekozen leasemaatschappij en pas op dat moment worden de financiële mogelijkheden bekeken. Voor private lease aanbieders is het  van groot belang alleen de lease-aanvragen in te willigen van consumenten die over de gehele leasetermijn aan de financiële verplichting lijken te kunnen voldoen. In deze (bijna-)laatste stap in de aanvraagprocedure worden relatief veel consumenten niet als klant geaccepteerd. Jammer voor de consument – die er stellig van overtuigd was dat hij de gekozen auto wel zou kunnen betalen .

Wat de conclusie van dit verhaal is? Juist ja, dat dit anders en efficiënter kan. Watkanikleasen.nl staat daarom voor een honderd procent onafhankelijke vergelijkingswebsite die uitgaat van jouw financiële ruimte. Door jouw (financiële) mogelijkheden en wensen te matchen met het aanbod van de private lease aanbieder krijg je passend aanbod, dat strookt met jouw besteedbaar inkomen en jouw mobiliteitswensen.

Het samenkomen van specialismen

Ervaring leert

Gezamenlijk hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de Automotive branche. In deze jaren hebben wij ervaring opgedaan in alle aspecten van mobiliteit en hebben wij specialistische Automotive- en private lease kennis. Op het gebied van private lease hebben wij een voortrekkersrol gehad in het volwassen worden van de markt, zijn we verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van aantrekkelijke private lease proposities en waren we eindverantwoordelijk voor het product private lease en de financiële acceptatie van private lease. 

Door onze ervaring zijn we goed op de hoogte wat belangrijk is voor de Nederlandse consument bij het kopen of leasen van een (nieuwe) auto. Deze kennis en ervaring zetten we nu in om Nederlandse consumenten te begeleiden en indien nodig volledig aan de hand mee te nemen door het proces, zodat jij altijd exact inzicht hebt in de mogelijkheden en de best passende oplossing voor jouw situatie.  

Inmiddels hebben wij met de top 50 leasemaatschappijen in Nederland een uitstekende professionele relatie opgebouwd, waardoor we altijd het meest complete aanbod van Nederland kunnen tonen en we voor iedere situatie wel een passende mobiliteitsoplossing kunnen verzorgen. Met onze kennis, advies en handige tools willen wij jou helpen de best passende private lease oplossing te kiezen