• Vanaf € 295,- per maand
  • Verlaging eigen bijdrage bij schade mogelijk naar € 250,-
  • Vervangend vervoer na 48 uur
  • minimaal 8 private lease deals
  • BKR toetsing en registratie

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep is een vooruitstrevend en onderscheidend automotive concern uit Brabant. Landelijk behoort de groep tot de top 20 van grootste automotive concerns. De nieuwe divisie “Driessen E-mobility” past precies in onze ambitie. Particuliere en zakelijke klanten verder helpen met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen. Driessen E-mobility biedt van alle universele merken elektrische voertuigen aan en is daarmee een krachtige aanvulling op onze totale dienstverlening.

Gerenommeerd familiebedrijf
Behalve een gerenommeerde organisatie is de Driessen Autogroep een écht familiebedrijf. Een concern waar de positieve energie de boventoon voert. Waar we trots zijn op onze mensen, onze prestaties en waar onze mensen hart voor de zaak hebben en oog voor waardering. Maar vooral, waar iedereen een passie heeft voor auto’s en mobiliteit in welke vorm dan ook.

Sterke bundeling van diensten
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant (het Driessen Mobiliteit Center), als de zakelijke klant met Driessen Autolease. Bij Driessen E-mobility vindt u alle merken elektrische koop- en lease voertuigen.

Met ruim 150 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep officiële dealerschappen van Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab. Als klant kunt u bij ons terecht voor zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions, als voor het onderhoud en reparatie van auto’s. Daarnaast maken Driessen Autoschade, (ons erkende schadeherstelbedrijf), Driessen Autoverhuur, Driessen Occasion Center, Driessen Car Cleaning en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

Optimale service en klanttevredenheid
Met behulp van onze enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar een optimaal serviceniveau op alle afdelingen binnen ons bedrijf. Als klant staat u daarbij altijd centraal, want een tevreden klant is onze motor. En goed om te weten; de Driessen E-mobility adviseurs zijn IBKI-gecertificeerd.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!
Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Merk
Model
Van:
Tot:

Brandstof
Benzine
Diesel
Elektrisch
Hybride
Transmissie
Automaat
Handgeschakeld
Looptijd
3 maanden
6 maanden
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden
72 maanden
Soort
Nieuw
Occasion
Carrosserievorm
Anders
Coupe
Hatchback
MPV
Sedan
Stationwagon
SUV
Van

ANWB Private Lease
Athlon
Auto.nl
Broekhuis Lease
Forward Lease
Godrive.nu
Hiltermann Lease
Justlease
Lease'm
SEAT Private Lease
Skoda Private Lease
Suzuki Private Lease
Toyota Lease
Van Mossel Privé Lease
Volkswagen Private Lease
XLEasy
Yourlease
0 modellen

Helaas is er geen aanbod beschikbaar binnen de door u ingegeven zoekopdracht Zoek opnieuw instellen

Filteren