Waarom watkanikleasen?

Private Lease: Mobiliteit op Maat

Private lease biedt een aantrekkelijke optie voor wie graag in een nieuwe of gebruikte auto wil rijden, zonder de zorgen van eigendom en de bijkomende kosten. Met een vast maandbedrag worden verzekering, onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en pechhulp geregeld, inclusief altijd vervangend vervoer. Kortom, mobiliteit voor een vast bedrag per maand, exclusief brandstof.

Rooskleurige inschattingen of het echte verhaal...

Vergelijkingswebsites van leasebedrijven schetsen vaak een rooskleurig beeld van mooie auto’s met aantrekkelijke voorwaarden, die via private lease betaalbaar lijken. Echter, pas bij de daadwerkelijke aanvraag wordt de door de lease maatschappij zelf of EDR de klant gecontroleerd op kredietwaardigheid. De draagkrachtnorm zal ten alle tijden gehanteerd moeten worden indien het een Private Lease Keurmerk contract betreft. Veel aanvragen worden hierdoor afgewezen, wat teleurstellend kan zijn voor de consument. 

Wat de conclusie van dit verhaal is? Het kan anders en efficiënter. Watkanikleasen is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die uitgaat van jouw financiële situatie. Door jouw (financieel) profiel te matchen met het aanbod van leasemaatschappijen, ontvang je een passend aanbod dat aansluit bij jouw besteedbaar inkomen en mobiliteitswensen.

Logo Watkanikleasen.nl

Waarom watkanikleasen, Weten wat je kunt leasen

Maar hoe weet je dan wat je kunt leasen? Watkanikleasen is de meest complete vergelijkingssite voor private lease, gericht op alle automobilisten. We vergelijken niet alleen op prijs, maar ook op unieke voorwaarden. Zo zie je bijvoorbeeld welke leasemaatschappijen het delen van een auto toestaan, of een grotere auto voor vakanties, en wat de kosten zijn voor extra gereden kilometers.

Alles op 1 plek

Waarom watkanikleasen.nl, wij tonen als enige vergelijkingswebsite de toelatingseisen van verschillende leasemaatschappijen. Zo kun je in één oogopslag zien welke maatschappijen ook klanten accepteren met bijvoorbeeld een inkomen als uitzendkracht.

Watkanikleasen biedt direct financieel inzicht en een compleet overzicht van private leaseopties voor iedereen. Met slimme tools en deskundig advies maak je zelf de keuze voor de private lease aanbieding en lease maatschappij in Nederland die bij jou past, tegen de meest gunstige voorwaarden. En als je vragen hebt of ergens niet zeker over bent, staan wij voor je klaar; zowel online als telefonisch. Laat ons je begeleiden naar de beste keuze voor een leasecontract!

Opzoek de lease aanbieding voor jou

Ontdek moeiteloos de beste private lease aanbiedingen op Watkanikleasen.nl, die perfect aansluiten op al jouw wensen. Geniet zorgeloos van een nieuwe auto en profiteer van geweldige deals binnen jouw budget. Begin vandaag nog met vergelijken en vind jouw ideale private lease deal!