• Vanaf €384,- per maand
  • Minimaal 9 private lease deals
  • Laag eigen risico €150,-
  • Persoonlijk private lease adviseur
  • Occasion lease mogelijk
  • BKR toetsing en registratie

Bedrijfsprofiel van Autolease Midden NederlandAudi e-tron Remmits ALMN
“One call does it all” is zeer zeker van toepassing op Autolease Midden Nederland (ALMN). Wij zijn in ons 35-jarig bestaan uitgegroeid tot een professionele en klantgerichte onderneming. Historisch als “kleine” organisatie met goede naamsbekendheid in midden Nederland, nu gegroeid tot een sterke, middelgrote leasemaatschappij met een uitstekende positie in geheel Nederland. De missie van ALMN zegt voldoende:

ALMN is een persoonlijke, sympathieke en klantgerichte leasemaatschappij door het proactief beheren van wagenparken. De aandacht die wij voor onze klanten en berijders hebben maakt het mogelijk om te voorzien in de individuele mobiliteitsbehoefte. ALMN zorgt voor een prettige en gezonde werkomgeving waarbij alle ruimte is voor ontplooiing van kennis en competenties.

ALMN is een bankonafhankelijke en universele leasemaatschappij met 45 gemotiveerde collega’s. Ons team beheert op dit moment ruim 5.500 voertuigen en ALMN genereert een omzet van ruim 40 miljoen euro per jaar. Sinds haar oprichting in 1986 heeft ALMN een ijzersterke reputatie opgebouwd. Een positie die gebaseerd is op een -gemeten naar wat in de markt gebruikelijk is- zeer breed en diep assortiment van diensten, waarmee wij u ondersteuning bieden in de meest uiteenlopende situaties.

Totaaloplossing
Wat verstaan wij onder een breed en diep assortiment van diensten? Wij kunnen elke klant, zakelijk of particulier de gewenste mobiliteitsoplossing bieden. Dat doen wij door middel van de volgende producten:

Zakelijke lease in alle mogelijke varianten (ook financiële lease en shortlease).
Zakelijke verhuur welke wordt verzorgd door onze business unit De Waal Autoverhuur B.V.
Particuliere lease welke wordt verzorgd door onze business unit ALMN Private Lease.
Beheercontracten (Reparatie- en onderhoudscontracten).
Deze producten stellen ons in staat om iedere klant een passende mobiliteitsoplossing te bieden. Of het nu een oplossing betreft voor 1 uur of 5 jaar, voor een bedrijf of particulier, Autolease Midden Nederland heeft het in huis.

Onderscheidende aspecten
Leasemaatschappijen zijn als volgt te definiëren: bancair, beursgenoteerd en automotive: ALMN is een maatschappij met een automotive achtergrond, universeel en niet merk- of bankgebonden.
ALMN is gelieerd aan De Waal Autogroep, welke met 285 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers een omzet genereert van 130 miljoen euro.
ALMN beschikt over een eigen huurvloot van ca. 400 voertuigen. Wij zijn ‘groot zakelijk’ partner van Euromobil Nederland B.V. zodat wij een landelijke dekking kunnen bieden betreffende de inzet van huurvoertuigen.
ALMN kan een groot aantal contractvarianten aanbieden voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.
Het wagenpark van ALMN bestaat voor ruim 40% uit bedrijfswagens. Vanwege het specialistische karakter van het bedrijfsautosegment zijn bij ALMN deskundigen in dienst met uitgebreide kennis van dit segment. Deze professionals beschikken over een uitgebreid netwerk van importeurs, toeleveranciers en carrosseriebouwers, waarmee goede contacten zijn opgebouwd.
De huurvloot van ALMN bestaat naast personenauto’s voor een groot gedeelte uit bedrijfswagens, zodat er voor u altijd een passende auto klaarstaat wanneer dit nodig is.
ALMN is actief lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Autolease Inkoop Combinatie. Dit geeft de waarborging om u een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, wij werken samen met organisaties als Euromobil, Profile Tyrecenter, Autotaalglas, GlasGarage, Eurocross Assistance en Travelcard.
Uiteraard kunnen wij invulling geven aan specifieke wensen, indien u zaken wilt blijven doen met uw ‘eigen’ leveranciers.
Tot slot: Mensen maken leasing
Een goed advies uitbrengen is alleen mogelijk wanneer men over voldoende kennis beschikt. Mensen maken daarbij het verschil. Onze leaseadviseurs hebben de juiste ervaring om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen.

Merk
Model
Van:
Tot:

Brandstof
Benzine
Diesel
Elektrisch
Hybride
Transmissie
Automaat
Handgeschakeld
Looptijd
3 maanden
6 maanden
12 maanden
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden
72 maanden
Soort
Nieuw
Occasion
Carrosserievorm
Anders
Coupe
Hatchback
MPV
Sedan
Stationwagon
SUV
Van

ANWB Private Lease
Athlon
Auto.nl
Broekhuis Lease
Forward Lease
Godrive.nu
Hiltermann Lease
Justlease
Lease'm
SEAT Private Lease
Skoda Private Lease
Suzuki Private Lease
Toyota Lease
Van Mossel Privé Lease
Volkswagen Private Lease
XLEasy
Yourlease
0 modellen

Helaas is er geen aanbod beschikbaar binnen de door u ingegeven zoekopdracht Zoek opnieuw instellen

Filteren